ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυόμιση χρόνια φυλάκισης για τον Ολλανδό με το οπλοστάσιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυόμιση χρόνια φυλάκισης για τον Ολλανδό με το οπλοστάσιο

Ποινή φυλάκισης επέβαλε δυόμιση χρόνων επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τετάρτη (7/02) σε 37χρονο Ολλανδό υπήκοο, κάτοικο Λεμεσού , αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και χρήσης πυροβόλων όπλων.

Ο 37χρονος, συνελήφθη στις 25/8/2017 αφού μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Κλάδου Πληροφοριών της ΜΜΑΔ, Κλάδου Κύνων και Πυροτεχνουργών στην οικία του όπου εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι, 47 πλήρη φυσίγγια 38 χιλιοστών, ένα έμφορτο περίστροφο με σφαιρίδια 4 χιλιοστών, δύο κουτιά με αριθμό σφαιριδίων, ένα οπλοτόξο με τηλεφακό και  πέντε βέλη.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE