Το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Νσούε

Το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Νσούε

Μπορεί να αποτελεί προσωπικό ρεκόρ στην καριέρα του οι 4 συμμετοχές και τα 5 γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Εμίλιο Νσούε όμως ο χαρισματικός ακραίος αμυντικός έχει το γκολ και το απέδειξε στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Αν και αρχικά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνιζόμενος σαν ακραίος επιθετικός και μετά καθιερώθηκε σαν ακραίος αμυντικός, δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ.

Είναι επιθετικογενής αμυντικός, ένας σύγχρονος φουλ μπακ και ο οποίος με το ξεκίνημα της καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή για τους γαλαζοκίτρινους συνεχίζοντας την παράδοση που τους θέλουν να βρίσκουν σπουδαίους ακραίους αμυντικούς όπως ήταν ο Πουρσαϊτίδης αλλά και ο Μιλάνοφ.

Ο 28χρονος Αφρικανός με Ισπανική υπηκοότητα με τα 5 γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα στον ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος που είχε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την περίοδο 2009-10 ενώ έβαλε πλώρη για να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ που είχε στο ξεκίνημα της καριέρα του. Συγκεκριμένα πριν από μια 9ετία με τα χρώματα της Καστεγιόν όταν πέτυχε 7 γκολ την σεζόν 2008-09 ενώ ενδεικτικό να αναφέρουμε πως και την σεζόν 2010-11 πέτυχε 6 γκολ με τα χρώματα της Μαγιόρκα.

Τα γκολ του ανά σεζόν

2008-09 Καστεγιόν 7 γκολ

2009-10 Ρεάλ Σοσιεδάδ 5 γκολ

2010-11 Μαγιόρκα 6 γκολ

2011-12 Μαγιόρκα 4 γκολ

2012-13 Μαγιόρκα 2 γκολ

2013-14 Μαγιόρκα 4 γκολ

2014-15 Μίντλεσπρο 0 γκολ

2015-16 Μίντλεσπρο 3 γκολ

2016-17 Μίντλεσπρο – Μπέρμινγχαμ 1 γκολ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE