ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Ιδιάκεθ (πληροφορίες)

Τα δεδομένα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Ιδιάκεθ (πληροφορίες)

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ διανύει το δεύτερο του χρόνο στην ομάδα της Λάρνακας και μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι δεν είναι τυχαίος προπονητής. Μπορεί κατά καιρούς να δέχεται έντονη κριτική, όμως ο ίδιος είναι πιστός στα δικά του «θέλω» και στις δικές του αρχές.

Το Μάιο του 2018 το συμβόλαιο του Βάσκου τεχνικού ολοκληρώνεται με την ομάδα της Λάρνακας. Και επειδή έχουν κυκλοφορήσει διάφορα τις τελευταίες μέρες στην πόλη του Ζήνωνα, το ThemaSports έψαξε το όλο θέμα και σας παρουσιάζει τα δεδομένα.

Η φήμη που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει ήδη υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα της Λάρνακας. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν ισχύει.

Αντίθετα, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ιδιάκεθ όπως εξετάσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Κάτι που σημαίνει ότι νεότερα σχετικά με το αν θα είναι στο πάγκο της ΑΕΚ ο Ιδιάκεθ και τη νέα σεζόν θα προκύψουν αφού τελειώσει το πρωτάθλημα. Έτσι, μπαίνει ένα τέλος στην αχρείαστη φημολογία που έχει ξεσπάσει.

Στην ΑΕΚ το μόνο που σκέφτονται τη δεδομένη στιγμή είναι το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μόνο έτσι θα μπορέσει να παραμείνει δυνατά στο κόλπο του τίτλου η ΑΕΚ. Τίποτε άλλο δεν απασχολεί τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top