ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι παρουσίασε την ιστορία της στο «SPORT 4 ALL»

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι παρουσίασε την ιστορία της στο «SPORT 4 ALL»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, αναφέρεται στη συμμετοχή του σωματείου στο έργο «SPORT 4 ALL», στα πλαίσια της δράσης Αθλητισμός-Συμπράξεις Συνεργασίας Μικρής Κλίμακας του προγράμματος Erasmus+ και ενημερώνει ότι έγινε στους συμμετέχοντες οργανισμούς, η παρουσίαση της ιστορίας της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

“Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η πρώτη μέρα συνάντησης όλων των συμμετεχόντων οργανισμών του έργου «SPORT 4 ALL», στα πλαίσια της δράσης Αθλητισμός-Συμπράξεις Συνεργασίας Μικρής Κλίμακας (Sports-Collaborative Partnerships), του προγράμματος Erasmus+.

Στο έργο συμμετέχουν oι πιο κάτω οργανισμοί: Kaszubskie Towarzystwo Sportowo – Kulturalne από την Πολωνία, οργανισμός ο οποίος ηγείται και του έργου, η Αθλητική Ένωση Λεμεσού (ΑΕΛ) από την Κύπρο, το University of Belgrade από τη Σερβία, το Nilufer Belediye Baskanligi από την Τουρκία και το Multisport Experience Club (Asociatia Clubul Sportiv Experientamultisport) από την Ρουμανία.

Οι δύο εκπρόσωποι της ΑΕΛ, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, κ. Δημήτρης Γιαννέλης, και ο Διευθυντής Ακαδημιών, κ. Χρίστος Παντελή μετέβησαν στην Πολωνία και παρουσίασαν χθες στους συμμετέχοντες οργανισμούς την ιστορία της ΑΕΛ, την οργάνωση και την κοινωνική της δράση και τις ευκαιρίες και τους κινδύνους για την ομάδα μέσα από μια στρατηγική SWOT ανάλυση.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τη δράση και το έργο της ΑΕΛ και συμμετείχαν ενεργά σε ανταλλαγή απόψεων και σε υποβολή ερωτήσεων προς τους δύο εκπροσώπους.

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο η τριήμερη συνάντηση των οργανισμών στα πλαίσια του Erasmus+, ένα πρόγραμμα που προωθεί την ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη των ικανοτήτων των οργανισμών και των συστημάτων τους.

Τα έργα που επιχορηγούνται στον τομέα του αθλητισμού έχουν ως στόχο την προώθηση της ακεραιότητας του αθλητισμού, υποστηρίζοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την εφαρμογή των αρχών της ΕΕ σχετικά με τη χρηστή διακυβέρνηση στον αθλητισμό και των στρατηγικών της ΕΕ στον τομέα της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή σε αθλήματα και τη σωματική άσκηση.

Με κύριο γνώμονα την ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και των ίσων ευκαιριών καθώς και την εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα του αθλητισμού, η ΑΕΛ λαμβάνει μέρος στο παρόν έργο, ώστε να γνωστοποιήσει τη δράση της εκτός των συνόρων της Κύπρου και ταυτοχρόνως να ενσωματώσει στην οργάνωση καινοτόμες πρακτικές και προγράμματα τα οποία αναμένεται να είναι επωφελή σε τοπικό, κρατικό και ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top