ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Άλλα λέει ο 24χρονος, άλλα ο 25χρονος – Κάποιος ψεύδεται

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Άλλα λέει ο 24χρονος, άλλα ο 25χρονος – Κάποιος ψεύδεται

Η… διαφωνία των δυο υπόπτων που κρατούνται σε σχέση με τον φόνο του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη (08/02, Γερμασόγεια), ίσως αποβεί σημαντική στην προσπάθεια των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Ως γνωστόν έχουν συλληφθεί 24χρονος Γεωργιανός και 25χρονος Ρώσος.

Οι δυο προαναφερθέντες παραδέχθηκαν ότι μετέφεραν στην περιοχή της ταβέρνας όπου διεπράχθη ο φόνος, τους τρεις εκτελεστές.

Ωστόσο, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού τους… έπιασαν το πόδι. Συγκεκριμένα, τα δυο πρόσωπα ανέφεραν ότι μόλις αντιλήφθηκαν ότι τα τρία άτομα που μετέφεραν με αυτοκίνητο στην ταβέρνα στη Γερμασόγεια είχαν διαπράξει έγκλημα, τότε οι ίδιοι απεχώρησαν από το σημείο με τα πόδια.

Ο ένας εξ αυτών, ωστόσο, είπε ότι στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι περπατώντας, ενώ ο άλλος ανέφερε ότι τηλεφώνησαν σε τρίτο πρόσωπο (τον αδερφό του 25χρονου Ρώσου) και τους παρέλαβε με το αυτοκίνητο.

Με απλά λόγια κάποιος εκ των δυο είπε ψέματα.

Αυτή η αντίφαση που αναφέρθηκε στο δικαστήριο στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, είναι ένα σημείο που βάζει σε θέση ισχύος τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, έναντι των δυο υπόπτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE