Οι καλές εμφανίσεις και οι συνεχόμενες νίκες… φέρνουν κίνηση στο ΓΣΠ!

Οι καλές εμφανίσεις και οι συνεχόμενες νίκες… φέρνουν κίνηση στο ΓΣΠ!

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι ιθύνοντες της Ομόνοιας αλλά και της Θύρα 9, έστειλαν το μήνυμα για ένα γεμάτο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Μετά τις συνεχόμενες νίκες και τις εξαιρετικές επιδόσεις της Ομόνοιας το τελευταίο διάστημα, αλλά και η ημέρα και η ώρα του παιχνιδιού,  ίσως στείλουν αρκετές χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο της πρωτεύουσας το απόγευμα.

Πάντως οι προβλέψεις λένε ότι ο κόσμος που αναμένεται να βρεθεί θα είναι γύρω στις 10 χίλιαδες. Σίγουρα οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θα πάνε στο ΓΣΠ θα περιμένουν από την ομάδα τους να παρουσιαστεί με την ίδια σοβαρότητα και την πειθαρχία για να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Άλλωστε μια νέα νίκη (4η στην σειρά) θα δώσει άλλο αέρα ψυχολογίας στους «πράσινους» ενόψει και του μεγάλου «αιώνιου» ντέρμπι που θα γίνει το επόμενο Σαββάτο και στο οποίο η Ομόνοια θα είναι ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Πάντως για όσους βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ιβάιλο Πέτεφ και παράλληλα να στείλουν σύνθημα νίκης για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE