ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρυλικός Αγουέρο, επική Σίτι!

Θρυλικός Αγουέρο, επική Σίτι!

Τι ομαδάρα, τι παιχτάρα! Με τον τρομακτικό Σέρχιο Αγουέρο να γίνεται ο πρώτος στη φετινή Premier που πετυχαίνει «καρέ», η ομάδα του Πεπ «καθάρισε» 5-1 τη Λέστερ… σκορπώντας τρόμο στη Βασιλεία!

Τρόμο στη… Βασιλεία σκόρπισε η καταιγιστική Μάντσεστερ Σίτι! 

Με τον… τρομακτικό Σέρχιο Αγουέρο να γίνεται ο πρώτος (μετά τον Χάρι Κέιν, από τον περασμένο Μάιο) στη φετινή Premier League που πετυχαίνει «καρέ», οι «πολίτες» παρέσυραν (5-1) την άμοιρη Λέστερ και έδειξαν τα… δόντια τους στους Ελβετούς, λίγες μέρες πριν την πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Champions League! 

Απίστευτα πράγματα από τον Αργεντινό επιθετικό, που… είπε να προσθέσει ακόμη ένα τέρμα στο τρίτο του χατ-τρικ στη σεζόν, φτάνοντας τα 21 γκολ και «πιάνοντας» τον Σαλάχ στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ -δύο πίσω από τον Κέιν! Μάλιστα, ο 29χρονος φορ βρίσκει δίχτυα σε 5ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Σίτι, η οποία πανηγύρισε για 13η σερί αγωνιστική στο ”Etihad”, από τις 9 Σεπτεμβρίου! 

Από… κοντά και ο απίθανος Κέβιν Ντε Μπρόινε, «σέρβιρε» τρία γκολ, έχοντας, πλέον 14 ασίστ, και ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για το τέλος! 

Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Βέλγος εξτρέμ θα ξεπεράσει, πιθανότατα, τις 20 ασίστ του Ανρί από τη σεζόν 2002-2003! 

Μιλάμε για τρομερά ρεκόρ από την τρομερή ομάδα του Γκουαρντιόλα, που περιμένει, εδώ και καιρό, η αλήθεια είναι, την απονομή στην Αγγλία, έχοντας, πλέον, ξεκάθαρα ως Νο. 1 στόχο της να «κατακτήσει» για παρθενική φορά στην ιστορία της την Ευρώπη… 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top