ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλο και «φουλάρει» με Πέτεφ και το όνειρο παραμένει ζωντανό!

Όλο και «φουλάρει» με Πέτεφ και το όνειρο παραμένει ζωντανό!

Τρένο… πάει να καταντήσει η Ομόνοια με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της.  Οι «τριφυλλοφόροι» επικράτησαν στο ΓΣΠ του Άρη με 3-0 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Ο Σάββας Νεοκλέους σχολιάζει την εμφάνιση – νίκη της Ομόνοιας επί της Λεμεσιανής ομάδας.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει νωρίς το γκολ που θα βοηθούσε και θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια για να μπορέσει η ομάδα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πάει στο ντέρμπι αιωνίων με την καλύτερη δυνατή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση.

Τη λύση είχε νωρίς – νωρίς στο παιχνίδι ο Βύντρα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό.  Ο Ελλαδίτης αμυντικός μετά που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει την εμπειρία του και τις αρετές του στην αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας, αλλά σήμερα είχε και τον τρόπο για να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.

Το γκολ αυτό βοήθησε αρκετά στο να ελέγξει η Ομόνοια το παιχνίδι, θα μπορούσε εάν ήταν πιο προσεχτική και με σωστές, οργανωμένες επιθέσεις να σημείωνε και άλλο γκολ, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος εκεί που πήγε να την ξαφνιάσει ο Άρης με το ξεκίνημα, σοβαρεύτηκε, λειτούργησε σωστά, αναπτύχθηκε όπως έπρεπε και κατάφερε να «σκοτώσει» το παιχνίδι με το γκολ του Λόπες.

Το 2-0 έφερε τον Άρη να μην έχει άλλες δυνάμεις για να παλέψει και την Ομόνοια να προβαίνει σε αλλαγές φρεσκαρίσματος και σωστής διαχείρισης του αγώνα.

Ο επίλογος γράφτηκε με το πρώτο γκολ του Σόλομον με τη συμπλήρωση του 90λεπτου και την Ομόνοια να πετυχαίνει τη 13η της νίκη. να ανεβαίνει προσωρινά στην 5η θέση, να μειώνει και άλλο από την 4η Ανόρθωση, όπου κέρδισε εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, στους 3 βαθμούς, και να αναμένει την Κυριακάτικη αναμέτρηση της «Κυρίας» στο Μακάρειο Στάδιο με τον Ολυμπιακό και την εκτός έδρας αποστολή της ΑΕΛ με τη Δευτέρα με την Αλκή Ορόκλινη.

Πάντως, η Ομόνοια ανεβαίνει για τα καλά με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της, να δείχνει ότι πέρα του Ματ Νταρμπισάιρ έχει τα γκολ και από άλλους παίκτες, όπως ήταν σήμερα από Βύντρα, Λόπεζ και Σόλομον.

Εντούτοις, αυτό το τρίποντο… επισκιάζεται κάπως από τα προβλήματα τραυματισμών των Χριστοφή και Κιπιάνι στο παιχνίδι με τον Άρη που συν όλα τα άλλα που υπάρχουν με Αλβμπόγκε, Μιχαήλοφ, Μπρέεβελντ (Επίσημες τοποθετήσεις για τους τραυματίες), δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, για το Σαββατιάτικο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αρχές της βδομάδας για το ποιοι θα είναι στη διάθεση του Βούλγαρου τεχνικού στο ντέρμπι αιωνίων της Λευκωσίας, όπου η Ομόνοια θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να μπει στην καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top