ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασφυκτικό πρέσινγκ απο Ταυλαρίδη και Βέμερ

Ασφυκτικό πρέσινγκ απο Ταυλαρίδη και Βέμερ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έστειλε ο δικηγόρος Πάρις Αλταμάζογλου που εκπροσωπεί τους Στάθη Ταυλαρίδη και Γενς Βέμερ.

Ως γνωστόν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν προσφύγει στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου ζητώντας τα χρήματα που θα έπρεπε να έχουν εισπράξει βάσει συμβολαίων.

Όσον αφορά τον Ταυλαρίδη ο δικηγόρος του ζητεί να εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα η υπόθεσή από το Διαιτητικό Δικαστήριο και να μην γίνει δεκτό τυχόν νέο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή, επειδή, όπως αναφέρεται, έχουν ήδη δοθεί τρεις αναβολές.

Για τον Βέμερ ζητείται να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η ενεργοποίηση της ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών επειδή, σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν καταβλήθηκε η πρώτη δόση του ποσού που του οφείλεται, βάσει απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top