ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος μαθητής έστειλε εκπαιδευτικό στις Πρώτες Βοήθειες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος μαθητής έστειλε εκπαιδευτικό στις Πρώτες Βοήθειες

Μαθητής Β’ τάξης Γυμνασίου πρωταγωνιστεί σε νέο περιστατικό βίας που εξελίχθηκε σε σχολική μονάδα στη Λευκωσία.

Όπως καταγράφει η Δέσποινα Ψύλλου («Ο Φιλελεύθερος»), γυναίκα εκπαιδευτικός κατήγγειλε την Παρασκευή (9/2) στις αστυνομικές Αρχές το περιστατικό με την επιθυμία όμως να μη διεξαχθεί ποινική έρευνα.

Η εκπαιδευτικός μετέβη και στις Πρώτες Βοήθειες μετά την επίθεση από τον μαθητή που, όπως αναφέρεται, αντιμετωπίζει ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά.

Μάλιστα, ο μαθητής βρισκόταν στο εν λόγω σχολείο με μεταγραφή από άλλο, ενώ ο σύνδεσμος Γονέων είναι έτοιμος να λάβει μέτρα σε περίπτωση που δεν απομακρυνθεί ο μαθητής.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης, ο οποίος ανέφερε πως διεξάγεται έρευνα, σημειώνοντας ότι «είναι ένα παιδί που έχει έντονα προβλήματα και δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον».

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Κυριάκος Νικηφόρου εξήγησε ότι «το να ανακυκλώνονται οι παραβατικοί μαθητές από το ένα σχολείο στο άλλο δεν λύνει το πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (14/2) ο ανεξάρτητος Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς κατήγγειλε στην Επιτροπή Παιδείας άλλο περιστατικό, όπου μαθητής επιχείρησε να κάψει το σχολείο και τους συμμαθητές του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top