ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες σε δίκη – 18χρονος βίαζε τα αδέλφια του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες σε δίκη – 18χρονος βίαζε τα αδέλφια του

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναφορικά με υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Συγκεκριμένα, 18χρονος καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος σε οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βάσου Βάσου («Πολίτης») το πιο συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι ότι οι παραπονούμενοι είναι αδέλφια του 18χρονου κατηγορούμενου, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Ο κατηγορούμενος, κατά τον επίδικο χρόνο, ήταν μόλις 15 χρονών και αυτό είναι κάτι που συγκλονίζει και συγκλόνισε την Πέμπτη (15/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Πρόκειται για μια συνταρακτική και αποτροπιαστική υπόθεση, γι’ αυτό και η δικαστική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία κυρίως της ταυτότητας των παιδιών.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν κατά τα έτη 2013-2014 στο σπίτι της μητέρας των ανηλίκων στην επαρχία Λάρνακας. Ο κατηγορούμενος βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους δύο αδελφούς του.

Όπως αναφέρεται στον «Πολίτη» η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης όταν ο ένας από τους παραπονούμενους είπε στη δασκάλα του κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις του μεγαλύτερου αδελφού του.

Ενημερώθηκε ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής και άρχισαν ανακρίσεις, ενώ οι δύο ανήλικοι έδωσαν οπτικογραφημένες καταθέσεις στην Αστυνομία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top