ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκρηξη Μουρίνιο: «Μη λέτε π@@@ριές για…»!

Έκρηξη Μουρίνιο: «Μη λέτε π@@@ριές για…»!

Μια ερώτηση για τη σχέση του με τον Πολ Πογκμπά στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κυπέλλου με την Χάντερσφιλντ το Σάββατο προκάλεσε την… έκρηξη του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Εσείς μιλάτε για φήμες, αλλά καλύτερα να τις αποκαλούσατε ψέματα. Τόσο ο Πολ όσο κι εγώ ξέρουμε ότι δεν έπαιξε καλά στα τελευταία ματς, αλλά έως εκεί. Είναι μεγάλο ψέμα ότι η σχέση μας δεν είναι καλή, ότι δεν έχουμε επικοινωνία, ότι δεν συμφωνούμε για το σε ποια θέση πρέπει να αγωνίζεται. Άραγε ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο του σύστημα; 4-3-3 και να παίζει ως οκτάρι στα αριστερά, θέλετε να μου πείτε που τον χρησιμοποίησα στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ; Πληρώνεστε για να διαβάζετε τους αγώνες και να τους εξηγείτε, μη λέτε π@@@ριές», ανέφερε ο 55χρονος τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top