Μόνος του…

Μόνος του…

Ο Ντάρμπισαιρ αναμένεται μετά από πολύ καιρό να επωμιστεί όλο το βάρος στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας.

Απ την στιγμή που οι Λόπες και Χριστοφή δεν είναι στην διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για το ντέρμπι «αιωνίων», ο Άγγλος στράικερ αναμένεται ότι θα παίξει μόνος στην κορυφή της επίθεσης έχοντας όλο το βάρος για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Οι Ομονοιάτες θα περιμένουν από το… πρώτο βιολί της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους να σηκώσει όλο το φορτίο και με την συμβολή του στο σκοράρισμα να δώσει το σημαντικό τρίποντο στο «τριφύλλι» στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE