ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιγκιεμπόρ στο ThemaSports: «Μπορούμε το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιωνόμαστε»

Ιγκιεμπόρ στο ThemaSports: «Μπορούμε το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιωνόμαστε»

Με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην Ανόρθωση κατάφερε να δείξει δείγμα της αξίας του. στη μεσαία γραμμή έχει δώσει κάτι το διαφορετικό και είναι παίκτης που έχει τα φόντα να δώσει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.

Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος, ανεβαίνει και «δένει» με το σύνολο. Ο λόγος για τον Νόσα Ιγκιεμπόρ ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο ThemaSports και μας σχολίασε την νίκη επί του Ερμή, πως αισθάνεται ο ίδιος στην Ανόρθωση και την Κύπρο αλλά και αν μπορεί η «Κυρία» για το πρωτάθλημα.

Νόσα, πως αισθάνεσαι μετά από αυτή την εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη;
«Δεν υπάρχει παιχνίδι που να είναι εύκολο. Βγήκαμε όμως στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για ναν προχωρήσουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Δώσαμε τα πάντα αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε και πολλά να μάθουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα».

Πως αισθάνεσαι στην Κύπρο και την Ανόρθωση στον πρώτο σου μήνα περίπου εδώ; Είναι μεγάλες οι διαφορές με τις χώρες που αγωνίστηκες;
«Είναι εντάξει. Όντως είναι μεγάλες οι διαφορές από το να παίζεις στην Ισπανία και σε άλλα μέρη. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι καλό, μου αρέσουν αυτά που είδα. Οι ομάδες παλεύουν, το πνεύμα είναι καλό».

Βλέποντας το επίπεδο της Ανόρθωσης πιστεύεις μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος;
«Το πιστεύω. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να βελτιωνόμαστε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top