ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία και δη στο Μακάρειο Στάδιο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Δόξας Κατωκοπιάς απέναντι στην Πάφο FC για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 18:00, στα πλαίσια της τελευταίας, 26ης, αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο Παφιακό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την ομάδα της Λάρνακας από το να αποδράσει από το γήπεδο της Πάφου με το τρίποντο, ευελπιστώντας ότι την ώρα που θα μπαίνει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, η Ανόρθωση θα έχει βαθμολογικές απώλειες στο Τσίρειο Στάδιο από την ΑΕΛ, για να μπορέσει με νίκη η ΑΕΚ να βρεθεί αυτή στην 3η θέση με το τέλος της πρώτης φάσης του μαραθωνίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παρακολουθώντας χθες από το γήπεδο την Πάφο FC, σαφέστατα έχει μαζέψει μπόλικες σημειώσεις για την προσεχή αντίπαλο της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Άλλο η Πάφος FC με τον προηγούμενο προπονητή της, Λούκα Έλσνερ, και αλλαγμένη είναι το τελευταίο διάστημα με τον Στίβεν Πρέσλι.  Κάτι που φάνηκε, έστω και με ισοπαλία, στο χθεσινό παιχνίδι, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να σημειώνει και αυτά που τον εντυπωσίασαν από την Πάφο FC, αλλά και τα αδύνατα της σημεία της Παφίτικης ομάδας.

Όλα αυτά που έχει πάρει από τον τρόπο παιχνιδιού της Πάφου FC ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, θα τα δουλέψει με τους παίκτες του τη βδομάδα που θα διανύσουμε, ούτως ώστε η Λαρνακιώτικη ομάδα να μπορέσει την ερχόμενη Κυριακή να φέρει εις πέρας τη δύσκολη της αποστολή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top