Η συνεισφορά των τριών που έφυγαν, η διαφορά των νέων και η μέχρι στιγμής εικόνα

Η συνεισφορά των τριών που έφυγαν, η διαφορά των νέων και η μέχρι στιγμής εικόνα

Με το πέρας 25 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, 2017-2018, η ΑΕΛ σημείωσε 35 τέρματα.

Τα έντεκα εξ αυτών αξίζει να σημειωθεί ότι πέτυχαν τρεις εκ των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από το δυναμικό της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Αρουαμπαρένα σημείωσε έξι τέρματα, ο Λεόντσο τέσσερα και ένα ο Αλνταϊρ.

Η ΑΕΛ ενισχύθηκε σημαντικά στην επιθετική γραμμή στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου.  Οι Τεξέιρα, Τόρες, Ρομάν και Γκαμπιονέτα είναι οι τέσσερις νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, όπου όλοι τους αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή.

Από τα παιχνίδια του Ιανουάριου που ξεκίνησαν να αγωνίζονται, αυτοί οι τέσσερις παίκτες σημείωσαν μαζί επτά τέρματα.  Τα τέσσερα τα σημείωσε ο Τεξέιρα και από ένα οι Ρομάν, Τόρες και Γκαμπιονέτα.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, 17, τέρματα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα σημείωσαν τέσσερα ο Λαφράνς, από δύο οι Σίλβα, Σοάρες, Μιτρέα και Σασσί, καθώς και από ένα γκολ οι Μπενίτεζ, Αβραάμ, Τεϊσέιρα, Μαύρου.

Το άλλο γκολ υπέρ της ΑΕΛ σημείωσε με αυτογκόλ ο Γκουλόν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC, το 0-1, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για την 20η αγωνιστική.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE