LIFESTYLE

Πέθανε ξανά ο Stallone 18 μήνες μετά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ξανά ο Stallone 18 μήνες μετά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθαναν για ακόμα μια φορά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον Sylvester Stallone, 18 μήνες μετά που τον ξαναπέθαναν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής “The Sun”(19/2), 18 μήνες μετά την εμφάνιση ψευδών ειδήσεων (hoaxes), που κατέκλεισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφεραν ότι ο Stallone βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, άρχισαν και πάλι να εμφανίζονται.

Τότε όπως αποδείχθηκε, οι ψευδείς ειδήσεις ήταν αποτέλεσμα φάρσας μιας ιστοσελίδας, γνωστή για την δημιουργία και διανομή “hoaxes” θανάτων διάσημων.

Ενάμιση χρόνο μετά τον “πρώτο θάνατο” του γνωστού ηθοποιού, με αφορμή μια αφίσα θαυμαστή του Stallone από την νέα του ταινία “Creed 2”, οι φήμες περί θανάτου φούντωσαν ξανά, ενώ δημιουργήθηκε σύγχυση ανάμεσα σε κόσμο που πίστευε ότι ήταν ήδη νεκρός από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Έτσι λοιπόν, τα μηνύματα για τον υποτιθέμενο χαμό του Stallone από καρκίνο του προστάτη, άρχισαν να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top