LIFESTYLE

'Έφαγαν' την θέση του Δημόπουλου στη νέα σατιρική εκπομπή του TvOne

'Έφαγαν' την θέση του Δημόπουλου στη νέα σατιρική εκπομπή του TvOne

Άλλαξαν τα πλάνα τους στο ΤvOne. Την θέση του Παναγιώτη Δημόπουλου στη νέα σατιρική εκπομπή παίρνει πασίγνωστος ραδιοφωνικός παραγωγός. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TvMανία, η νέα σατιρική εκπομπή που προτίθεται να βγάλει στον αέρα το TvOne έχει καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας.

Από τις αρχές της περασμένης σεζόν μέχρι σήμερα, ολημερίς τη χτίζουνε, το βράδυ γκρεμοτσακίζεται.

Ενώ στο αρχικό πλάνο, το όνομα του Παναγιώτη Δημόπουλου ήταν πρώτο στη λίστα για την παρουσίαση - με φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου να φιγουράρουν στα social media- πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι έχουν αλλάξει εντελώς τα πλάνα της παραγωγής. 

Ο ρόλος του κεντρικού παρουσιαστή περνάει στον γνωστό μουσικό παραγωγό του Sfera 96.8 Μέμνων Σωτηρέλλη, ενώ ο Παναγιώτης Δημόπουλος αναλαμβάνει το κομμάτι των συνεντεύξεων. 

Δεν έχει οριστεί τελική ημερομηνία για την πρεμιέρα της εκπομπής, κάθως εκκρεμούν τα γυρίσματα του νέου πιλοτικού επεισοδίου με την καινούρια ομάδα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top