Γονείς εξέδιδαν την 9χρονη κόρη τους έναντι 25 ευρώ

Γονείς εξέδιδαν την 9χρονη κόρη τους έναντι 25 ευρώ

Οι γονείς ενός κοριτσιού εννέα ετών ετέθησαν σε κατ΄οίκον περιορισμό από τους καραμπινιέρους, σε χωριό λίγο έξω από το Παλέρμο της Σικελίας.

 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ζευγάρι υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται, έναντι είκοσι πέντε ευρώ για κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

Εκτός από το ζευγάρι, σε κατ΄οίκον περιορισμό έχουν τεθεί και δυο άνδρες οι οποίοι, σύμφωνα με τον Τύπο, είχαν πληρώσει για να συνευρεθούν με το κοριτσάκι, σε υπαίθρια περιοχή έξω από το χωριό.

Άλλες φορές, το ζευγάρι φέρεται να υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας. Το θύμα, με την βοήθεια ψυχολόγων, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του μάρτυρα και έδωσε επιπλέον στοιχεία, για την ασύλληπτη αυτή ιστορία, στους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE