Σε εξέλιξη στο Προεδρικό η σύσκεψη για την νέα τουρκική Navtex

Σε εξέλιξη στο Προεδρικό η σύσκεψη για την νέα τουρκική Navtex

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:30 της Τρίτης 20/2 η σύσκεψη στο Προεδρικό, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τον χειρισμό του θέματος που προέκυψε με την ανανέωση του τουρκικής Navtex στην κυπριακή ΑΟΖ.


 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Γενικός Εισαγγελέας και άλλοι τεχνοκράτες και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα σήμερα το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε ήδη τηλεφωνικά για το θέμα της τουρκικής Navtex με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE