ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: 40χρονος ‘πιάστηκε’ στα χέρια με συνομήλικο του - Τραυματίστηκε ο ένας

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: 40χρονος ‘πιάστηκε’ στα χέρια με συνομήλικο του - Τραυματίστηκε ο ένας

Συμπλοκή μεταξύ δύο 40χρονων, υπήρξε τα ξημερώματα της Τρίτης 20/2 στην Κοκκινοτριμιθιά.

Συγκεκριμένα, δύο 40χρονοι ‘πιάστηκαν’ στα χέρια, για λόγο που διερευνάται, με αποτέλεσμα ο ένας 40χρονος να τραυματίσει τον άλλο.

Ο 40χρονος που τραυματίστηκε, υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης 20/2.

Ο 40χρονος ο οποίος φέρεται ως θύτης στην υπόθεση, αναζητείται από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE