ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ομόφωνη καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων από το Συμβούλιο Αρχηγών

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ομόφωνη καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων από το Συμβούλιο Αρχηγών

Καταδικάζει ομόφωνα τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες και στηρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας το Συμβούλιο Αρχηγών, το οποίο συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης (21/2) υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Όπως ανέγνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το πέρας της συνεδρίασης, οι αρχηγοί εξέφρασαν τις απόψεις τους και τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα για τα επόμενα βήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι αρχηγοί ενημερώθηκαν για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της κυπριακής κυβέρνησης και συμφώνησαν για ένα αρραγές μέτωπο εναντίον των τουρκικών παραβιάσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Την ίδια ώρα, διατηρούν τις απόψεις τους σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να επιστρέψει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Τόνισαν δε ότι πρέπει να συνεχίσουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρόλο που το Saipem 12.000 παραμένει ακινητοποιημένο και μπλοκαρισμένο από τις τουρκικές Navtex που διαρκούν μέχρι τις 10 Μαρτίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top