Ποινή 'πούπουλο' για τους 6 των επεισοδίων στην εφημερίδα 'Αφρίκα'

Ποινή 'πούπουλο' για τους 6 των επεισοδίων στην εφημερίδα 'Αφρίκα'

Μεταξύ 2 και 6 μηνών είναι οι ποινές φυλάκισης που επέβαλε το «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας στους 6 που κρατούνταν για τα επεισόδια στις 22 Ιανουαρίου έξω από την Αφρίκα και στη «βουλή».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, o «δικαστής» Τατζιάν Ρεϊνάρ επέβαλλε από 6 μήνες φυλάκιση στους Μεχμέτ Ιπέκ (πρόεδρος του συνδέσμου του ΑΚΡ των εποίκων από το Χατάι) και Αχμέτ Τουρκμέν, 4 μήνες στον Αμπντουλχαντί Ντογάν, 5 μήνες στον Ουμίτ Τας και τον Μπαϊράμ Ακ και 2 μήνες στον Οκτάι Γκιουνέι.

Όπως επίσης μεταδίδεται, μετά την ανακοίνωση της απόφασης η «αστυνομία» πήρε αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο κτίριο του «δικαστηρίου». Κατά την ανάγνωση της απόφασης ο «δικαστής» ανέφερε ότι δεν αποδείχθηκε ο ισχυρισμός ότι οι καταδικασθέντες υποκινήθηκαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE