ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια Ομόνοια «ασθενής» και το σοκ! Οι αποφάσεις Πέτεφ και η ώρα της διοίκησης

Μια Ομόνοια «ασθενής» και το σοκ! Οι αποφάσεις Πέτεφ και η ώρα της διοίκησης

Σοκ αποκλεισμός και εξελίξεις στην Ομόνοια μετά την ισοπαλία της ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο παιχνίδι ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, Ιβάιλο Πέτεφ, με το πέρας του αγώνα ενημέρωσε ότι τρεις παίκτες είναι εκτός πλάνων από εδώ και πέρα. Πρόκειται για τους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες.

Βέβαια, τον τελικό λόγο έχει η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή, μιας και το «αγκάθι» που αφορά αποζημιώσεις σε περίπτωση λύση συμβολαίων και πόσο δε τέτοιων παικτών είναι ένα καλό σεβαστό ποσό που δύσκολα η Ομόνοια έχει σήμερα να δώσει για τέτοιες αποφάσεις.

Σίγουρα, ο πρόεδρος θα μιλήσει με τον προπονητή, θα υπάρξει συνεδρία της διοίκησης για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Το ότι, όμως, ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και οι παίκτες ενημερώθηκαν μετά το πέρας του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς «φωτογραφίζουν» από εδώ και πέρα τι θα πράξει ο κόουτς των «τριφυλλοφόρων», δηλαδή δύσκολα θα τους έχει σε αποστολή παιχνιδιού της Ομόνοιας.

Τώρα σε ότι αφορά την εικόνα του Μακαρείου Σταδίου από πλευράς Ομόνοιας ο Παναγιώτης Τούμπας που ήταν στο γήπεδο σχολιάζει:

H Oμόνοια σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (21/2) αποκλείστηκε από το Κύπελλο Coca-Cola καθώς η Δόξα το πρώτο ματς προ εβδομάδας την κέρδισε στο ΓΣΠ με 2-3, ενώ ο επαναληπτικός ήρθε 1-1, δίνοντας στην ομάδα της Κατωκοπιάς το εισιτήριο για την οκτάδα.

Το τριφύλλι έδινε το κρισιμότερο ματς της σεζόν (μέχρι το επόμενο) καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου αποτελούσε στόχο της ομάδας και ένας τρόπος εξόδου στην Ευρώπη. Όλα αυτά όμως σε παρελθοντικό χρόνο καθώς με το τελικό σφύριγμα του κύριου Ψευδιώτη στον σημερινό επαναληπτικό στο Μακάρειο οι πράσινοι τέθηκαν εκτός θεσμού. Μεγάλη η απογοήτευση, χάθηκε ένας μεγάλος στόχος και τώρα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της η Ομόνοια.

Ο Αλεξέι Ζελιάσκοφ (βοηθός του Πέτεφ, τιμωρημένος ο Πέτεφ) ξεκίνησε την αναμέτρηση με σχήμα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χριστοδούλου, δεξιά στην άμυνα ο Τζαίλσον ενώ αριστερά ο Κάντε. Αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Γ. Σοάρες και Βύντρα. Στον χώρο του κέντρου κινούνταν οι Μπρέβελτ και Α. Σοάρες ενώ στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ήταν ο Αντόνια. Στο αντίστοιχο δεξί άκρο ο Σόλομον (άλλαζαν πλευρές με τον Αντόνια) ενώ επιθετικό δίδυμο οι Ντάρμπισαιαρ και Λόπεζ.

Η Ομόνοια δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει απειλητική όσο έπρεπε για να κατορθώσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και έτσι ήρθε ο αποκλεισμός. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, η πράσινη άμυνα δέχτηκα για ακόμη μια φορά εύκολο γκολ (ευθύνη του Χριστοδούλου το σημερινό τέρμα με λανθασμένη έξοδο) και επιθετικά δεν υπήρχε καμία φαντασία για να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Το τριφύλλι έκανε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο μέρος κινδύνεψε να χάνει και με περισσότερα από ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο βοηθός του Πέτεφ προχώρησε σε δύο αλλαγές μέχρι το 60′. Aλλαγές προσώπων όμως και όχι τακτικές. Έβγαλε τον Σόλομον και έβαλε τον Κανού, ενώ ο Μαργκάσα αντικατέστησε τον Κάντε. Ενώ τα λεπτά κυλούσαν οι πράσινοι δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα περισσότερο παρά από το να μειώσουν στο 69′ και εκεί που νόμιζες ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα θυμίσει Ομόνοια και θα σφυροκοπήσει τον αντίπαλο, τουναντίον ο ρυθμός ήταν για λίγα λεπτά ψηλός ενώ στην συνέχεια έπεσε και απουσίαζε η κλασική ευκαιρία.

Η τρίτη αλλαγή δεν άλλαξε τίποτα και εκτός αυτού στόχο είχε να μπει στο παιχνίδι ένας επιθετικός (Κατσαντώνης) και τελικά μπήκε ένας παίχτης που δεν είναι επιθετικός, ο Φιλιώτης. Δεν κατάφερε να πάρει χρόνο ο νεαρός Κατσαντώνης λόγω του αριθμού στην φανέλα του (άλλος αριθμός στην φανέλα, άλλο αριθμό δήλωσαν στο φύλο αγώνος) και έτσι δεν έγινε δυνατό να βοηθήσει την ομάδα του. Μπήκε προς τα τελευταία στάδια ο Φιλιώτης, εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν συστήματα και τακτικές, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Ομόνοια να αποχωρεί από το Κύπελλο, η Δόξα πήγε στους οκτώ και έτσι τώρα το τριφύλλι θα τα παίξει όλα για όλα στο πρωτάθλημα καθώς μόνο από αυτό τον θεσμό μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήρια για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Aδικαιολόγητο το συγκρότημα του Πέτεφ, παρουσιάστηκε στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς απροετοίμαστη και χωρίς εναλλακτικές λύσεις. Έμεινε ξανά πίσω στο σκορ, έτρεχε να το γυρίσει (δεν τα κατάφερε τελικά) και ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου έκανε φτερά για φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Θα ακολουθήσει τη «γραμμή» Πέτεφ ή θα… μιλήσει το «αγκάθι»;

Απόφαση «βόμβα» από Πέτεφ! Άνοιξε η πόρτα εξόδου

Προκαλεί πολλές απορίες ο Πέτεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top