ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού και απαγόρευσης μεταγραφών για ΠΑΟ

Μεγάλος ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού και απαγόρευσης μεταγραφών για ΠΑΟ

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό με τους… πράσινους να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και απαγόρευση μεταγραφών.

Όχι απλά δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό αλλά συνεχώς έρχονται και άλλα στην επιφάνεια. Οι… πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να τιμωρηθούν από την UEFA με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει δώσει περιθώριο στου «τριφύλλι» να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητες που έχει ως το τέλος του μήνα, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη» ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών είναι μεγάλος καθώς ήδη έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκο), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά. Συνολικά το ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ και με δεδομένο το ότι η UEFA ζητάει εξόφληση, είναι πιθανό από το καλοκαίρι κιόλας να ισχύσει η τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top