Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Ο Άρης ακολουθεί τον Εθνικό στη δεύτερη κατηγορία. Η ταξιαρχία δεν κατόρθωσε να… ανανεώσει την παραμονή της στα «σαλόνια» για τέταρτη σεζόν. 

Η ψεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, αποτέλεσε τη χαριστική βολή. 

Πρέπει να ομολογήσουμε όμως, ότι για να μην… επιβιώσει ο Άρης, κόστισαν παραπάνω τα σοβαρά λάθη στον προγραμματισμό, αλλά και oι τρεις αλλαγές προπονητών. 

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους όταν ηρεμήσει, λογικά θα παραδεχθεί ότι ουσιαστικά μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους. 

Βασικά πληρώνουν τις δικές τους αποφάσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE