ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Πληροφορία για έκρηξη πριν την πυρκαγιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Πληροφορία για έκρηξη πριν την πυρκαγιά

Σε πρώτες δηλώσεις σχετικά με την πυρκαγιά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές, τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέας. Κεττής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεττής, το πρωί της Δευτέρας 26/2, κλήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ, ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, να ενημερώσει το κοινό για την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο κ. Κεττής ανάφερε ότι, υπάρχει πληροφορία που εξετάζεται ότι πριν της πυρκαγιάς, προηγήθηκε έκρηξη.

Επίσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής σημείωσε ότι, από τους καπνούς και την θερμότητα που προκάλεσε η φωτιά, έχουν επηρεαστεί αίθουσες του Δικαστηρίου.

Ερωτηθείς ο κ. Κεττής, αν η πυρκαγιά θα επηρεάσει την λειτουργία του Δικαστηρίου, ο ίδιος ανάφερε πως δεν γνωρίζει, αλλά κάποιες αίθουσες έχουν επηρεαστεί.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι, στο Επαρχιακό Δικαστήριο υπάρχει σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας, ενώ γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί από πού και πως προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE