ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιους θα «κάψει» η βαλίτσα…

Ποιους θα «κάψει» η βαλίτσα…

Έμαθε μια… τρομερή ιστορία χθες ο Αιχμηρός. Ξέρετε τα λαγωνικά μου, τώρα που φουντώνει το ενδιαφέρον και το Cyprus Ληγκ μπαίνει στη πιο κρίσιμη φάση, βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. Να είστε συντονισμένοι και θα μαθαίνετε «πιπεράτες» ιστοριούλες. 

Πήγε που λέτε μια βαλίτσα με κάμποσο χρήμα, πριν μερικά 24ωρα, στα αποδυτήρια μιας ομάδας. Ποιοι την πήραν και ποιο σκοπό εξυπηρετούσαν, δεν μπορώ (για νομικούς λόγους) να αποκαλύψω με ονόματα και διευθύνσεις. 

Αυτοί που την κουβάλησαν πάντως, κινδυνεύουν τώρα να «καούν», επειδή θέλησαν να διαχειριστούν και να μοιράσουν το χρήμα από μόνοι τους… 

Οι γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις στη βραχονησίδα, καταλαβαίνουν ότι πολλές φορές για τέτοιες «αποστολές» τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, θέλουν να τον έχουν τα κομιτάτα των ομάδων. 

Υ.Γ. Σας επαναλαμβάνω μην… «βγαίνετε» εκτός της συχνότητας του Αιχμηρού, θα’ ρθουν κι άλλες «ωραίες» ιστοριούλες προσεχώς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top