ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα συν του ΑΠΟΕΛ πριν την «μάχη» των πλέι – οφ!

Τα συν του ΑΠΟΕΛ πριν την «μάχη» των πλέι – οφ!

Άλλη μια χρονιά βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, μπαίνοντας στα πλέι – οφ με τις καλύτερες προοπτικές για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την βαριά ήττα με 4-0, στα υπόλοιπα παιχνίδια οι «γαλαζοκίτρινοι» είτε εύκολα , είτε δύσκολα κατάφεραν να πάρουν τα αποτελέσματα που τόσο ήθελαν και τα οποία τους καθιστούν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου (6ου κατά σειρά).

Η ομάδα της Λευκωσίας έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 72 τέρματα θα ξεκινήσει από θέση ισχύος την προσπάθεια της στην β’ φάση, έχοντας φυσικά ως στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να επαναλάβει εαυτό γι άλλη μια χρονιά.

Η συγκομιδή βαθμών (63 στο σύνολο) είναι καλύτερη από την περσινή περίοδο (μάζεψε 62βαθμούς) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, όπου εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι και τον Μάιο δίνοντας και πάλι χαρά στους οπαδούς της ομάδας του.

Η βαθμολογία με το τέλος της κανονικής περιόδου φυσικά… έφερε τον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα της β’ φάσης να πρέπει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Στην ομάδα της Λευκωσίας γνωρίζουν ότι οι «πράσινοι» είναι μακριά από τους στόχους τους, ωστόσο όλο αυτό δεν τους φέρνει εφησυχασμό με τους ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα κόντρα  στο «τριφύλλι» το οποίο θα ψάξει τη νίκη γόητρο μετά από πέντε χρόνια αλλά και το τρίποντο που τόσο πολύ «διψάει» γι αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος κόντρα στην «πληγωμένη» Ομόνοια ξεπερνώντας έτσι το πρώτο από τα 10 εμπόδια που θα βρει μπροστά του μέχρι τον Μάιο που θα κληθεί να κάνει την γενική σούμα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top