ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια απ’ τα ίδια… έρχεται το καλοκαίρι του ράβε – ξήλωνε

Μια απ’ τα ίδια… έρχεται το καλοκαίρι του ράβε – ξήλωνε

Πριν την έναρξη της φετινής περιόδου (2017/18) ο στόχος για τους «πράσινους» ήταν να «χτίσουν» μια δυνατή Ομόνοια με τον Πάμπο Χρίστοδουλου που θα είχε παρόν και μέλλον και η οποία στις επόμενες σεζόν θα είχε μάλιστα και πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Φαίνεται όμως ότι όλο το πιο πάνω και με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα στο «τριφύλλι» αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχύσει.

Στα μέσα της σεζόν είδε την πόρτα εξόδου από την Ομόνοια ο Πάμπος Χριστοδούλου, ενώ τον Ιανουάριο παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι ως πρωτοκλασάτοι είδαν κακής κακώς την έξοδο από το «Ηλίας Πούλλος».

Πέραν αυτών φτάσαμε στον Φεβρουάριο του 2018, η Ομόνοια όχι μόνο έμεινε εκτός των στόχων από το κύπελλο το πρώταθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη ήρθε και ο Πέτεφ να ξηλώσει εντελώς τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Ο Βούλγαρος τεχνικός με την σημαντική απόφαση που πήρε για να κόψει τους Μαργκάσα, Λόπες και Άλεξ Σοάρες (την αποδέκτηκε η Διοίκηση) «ξεγύμνωσε» εντελώς τους «πράσινους» και το καλοκαίρι είναι αναμενόμενο ότι οι ανθρώποι της Ομόνοιας θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν για να βάλουν νέο «αίμα» στο τριφύλλι.

Φυσικά δεν έιναι μόνο αυτοί που έφυγαν τελευταία αλλά και τον Ιανουάριο που θα αναγκάσουν την Ομόνοια να προχωρήσει στο γνωστό «ράβε ξήλωνε» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτή την δεδομένη στιγμή στο ρόστερ των «πρασίνων» υπάρχουν πέντε τερματοφύλακες (Παναγή, Μιχαίλοφ, Αντωνίου, Χριστοδούλου, Αλβμπόγκε), ενώ αν προσθέσουμε σε αυτούς και 3-4 παίκτες που πιθανών να μην υπολογίζονται τη νέα χρονιά ή θα βρίσκονται στον πάγκο (όπως ο 37χρόνος Βύντρα), αναγκαστικά το «τριφύλλι» θα πρέπει να τρέξει να ενισχυθεί και πάλι σε όλες τις γραμμές.

Το ερχόμενο καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό» για την Ομόνοια, σίγουρα η νέα διοίκηση (πάει για προώρη εκλογική συνέλευση ο Λευκωσιάτικος σύλλογος) αν αποφασίσει να αλλάξει και τον προπονητή (απομάκρυνση του Πέτεφ) είναι ένα σενάριο που παίζει δυνατά, θα έχει αρκετό έργο μπροστά της για να «χτίσει» από το μηδέν τη νέα ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια τη νέα σεζόν (2018/19) δεν θα θυμίζει σε τίποτα την φετινή, καθώς όπως έχουν τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι απόλυτα σίγουρα ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Φυσικά στο «πράσινο» στρατόπεδο και κυρίως οι οπαδοί του Λευκωσιάτικου συλλόγου θα εύχονται η «νέα» Ομόνοια να «χτιστεί» πάνω σε ένα καλύτερο υλικό με τους νέους διοικούντε να αποφεύγουν τα λάθη του παρελθόντος έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που δεν πέτυχε τα τελευταία χρόνια.

Σε ενδεχόμενο μιας νέας αποτυχημένης σεζόν (τρίτη κατά σειρά) θα φέρει ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό και οι συνέπειες που θα έρθουν για το Λευκωσιάτικο σωματείο αναμένεται ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που έζησε τα τελευταία δύο χρόνια…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top