ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μοναδικό στόχο… την ανατροπή και την πρόκριση!

Με μοναδικό στόχο… την ανατροπή και την πρόκριση!

Μπορεί το Σαββατοκυρίακο που μας έρχεται να αρχίζουν τα πλέι – οφ, ωστόσο ο Απόλλωνας αυτές τις μέρες έχει ρίξει αλλού το βάρος της προετοιμασίας του κι αναφερόμαστε φυσικά για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Οθέλλο.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού στο πρώτο παιχνίδι την «πάτησαν» κόντρα στην ομάδα του Νεντίμ Τούτιτς και ο στόχος τους μέσα στο «σπίτι» τους δεν είναι άλλος από τη νίκη με καθαρό σκορ και την ανατροπή των δεδομένων που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Ο αντίπαλος του Απόλλωνα μπορεί να θεωρείται εύκολος αν αναλογιστούμε τα μεγέθη των δύο ομάδων,  ωστόσο ο Οθέλλος έδειξε το πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι στον πρώτο αγώνα και συνεπώς οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα κληθούν να τα δώσουν όλα αν θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση.

Το θετικό για τους «κυανόλευκους» αλλά και για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι ότι στο ματς με τον Εθνικό Άχνας κατάφεραν να εξασφαλίσουν το τρίποντο με σχετική ευκολία κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Απόλλωνα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για τον αυριανό (28/2) πολύ σημαντικό αγώνα κυπέλλου.

Στα αγωνιστικά ο Λεμεσιανός σύλλογος θα κατεβεί στο Τσίρειο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ετοιμάζει αλλαγές για την ανατροπή με τους Σακέτι, Παπουλής, Γιάκολις και  Μαγκλίτσα να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην ενδεκάδα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό στο παιχνίδι κι αν καταφέρει να πάρει σκορ ασφαλείας από νωρίς κόντρα στον Οθέλλο θα δώσει την ευκαιρία στους «κυανόλευκους» να σκεφτούν το ντέρμπι με την ΑΕΛ κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top