ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο στόχος και η θέση που κυριάρχησε για τα διοικητικά της Ομόνοιας

Ο στόχος και η θέση που κυριάρχησε για τα διοικητικά της Ομόνοιας

Σε ανοικτή συγκέντρωση που έγινε στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρα 9 στην Παλλουριώτισσα, οι φίλοι των «πρασίνων» έθεσαν επί τάπητος όλα όσα αφορούν την ομάδα τους και συζήτησαν για το μέλλον της Ομόνοιας.

Όπως ήταν φυσικό οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» συζήτησαν για τα Διοικητικά της ομάδας τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών του Λευκωσιάτικου συλλόγου και έβαλαν στόχο όπως αποφευχθούν οι εκλογές και να γίνει ένα κοινό Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ των ενδιαφερομένων για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επίσης η Θύρα 9 ανέλυσε όλες τις θέσεις της και τα μέλη της τόνισαν πως δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο ενότητα μέσω ενός κοινού συνδυασμού.

Ο στόχος είναι η Ομόνοια να γυρίσει σελίδα και όπως βγαίνει προς τα έξω από την ανοικτή συγκέντρωση οι θυραεννιώτες συμφώνησαν πως τα ονόματα που ακούγονται αλλά και οι συνδυασμοί που θέλουν να εμπλακούν στην θα πρέπει να κάτσουν μαζί στο τραπέζι και να συζητήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ανοικτή συγκέντρωση αναφέρθηκαν περισσότερο στα ονόματα των Κατσουρίδη και Δημητρίου ενώ οι οργανωμένοι σε καμία περίπτωση δεν συζητάνε εμπλοκή ανθρώπων που έχουν σχέση με άλλους συλλόγους ή με το παρασκήνιο.

.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top