Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η 1η του  Μάρτη για τον  Άλεξ Σοάρες ο οποίος ως γνωστόν τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιβάιλο Πέτεφ μαζί με τους Μαργκάσα και Λόπες είναι μεγάλη μέρα καθώς κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζει τα γενέθλια του.

Η γενέθλια μέρα του Πορτογάλου άσσου φυσικά τον βρίσκει ναι μεν να γιορτάζει αλλά να μην υπολογίζεται πλέον από τον τεχνικό της Ομόνοιας (δεν έχει όμως λύσει το συμβόλαιο του) ωστόσο ο Άλεξ Σοάρες δεν σταματάει ποτέ να κάνει σκέψεις για τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι τον 26χρόνο μέσο προσέγγισαν μεγάλες ομάδες του νησιού (αλλά κι άλλες), αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Σοάρες θα προτιμήσει να κλωτσάει το τόπι στα Κυπριακά γήπεδα ή αν θα ψάξει να βρει ποδοσφαιρική «στέγη» στο εξωτερικό.

Όλο αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί εντός των επόμενων μηνών και σίγουρα όταν θα μπούμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE