Ανεβάζει ρυθμούς η «Κυρία» ενόψει ΑΕΚ

Ανεβάζει ρυθμούς η «Κυρία» ενόψει ΑΕΚ

Η Ανόρθωση συνεχίσε την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι – οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου βρέθηκαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο και ο Ρόνι Λέβι είδε να ολοκληρώνεται η προπόνηση χωρίς οποιοδήποτε απρόοπτο.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση ο Ντουγκλάο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Η προετοιμασία της «Κυρίας» αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο (2/3) Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση, με τον Λέβι να ξέρει το ποιους μπορεί να υπολογίζει ή όχι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE