ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΤΩΠΟ ΔΗΚΟ: Η ώρα του Καρογιάν – Κλιμάκωση της κόντρας ή αναμενόμενη δήλωση

ΜΕΤΩΠΟ ΔΗΚΟ: Η ώρα του Καρογιάν – Κλιμάκωση της κόντρας ή αναμενόμενη δήλωση

Λύει τη σιωπή και αντεπιτίθεται ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν.

Ένα σχεδόν μήνα μετά τις προεδρικές εκλογές και τη διαγραφή του από το κόμμα που τον ανέδειξε, ο κ. Καρογιάν αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Σε δηλώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή (2/3) στις 10:30 π.μ. στο Πολιτικό του Γραφείο, ο Μάριος Καρογιάν αναμένεται να παραθέσει τον δικό του αντίλογο για τη διαγραφή από το ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρογιάν αναμένεται να προβεί σε αναδρομή στα όσα έγιναν και επί δικής του προεδρίας αλλά και επί προεδρίας Νικόλα Παπαδόπουλου, με επικέντρωση τις δύο προεδρικές εκλογές, του 2013 και του 2018.

«Έχει πολλά να πει για όλους», σημειώνουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Μάριου Καρογιάν, ο οποίος δεν αναμένεται να εξαγγείλει την ίδρυση νέου κόμματος.

Ωστόσο, η δήλωση Καρογιάν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με το Κυπριακό. Η αντίθεση στη Νέα Στρατηγική που προέκρινε η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων ανάμεσα στους διαγραφέντες.

Εν πάση περιπτώσει, η παύση της ομερτάς Καρογιάν αναμένεται να λύσει τα χέρια τόσο των ανθρώπων του Νικόλα όσο και των αποπεμφθέντων από το ΔΗΚΟ. Ούτως ή άλλως, υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Καιρός να δημοσιοποιηθεί…

Αλέκος Μιχαηλίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top