ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θες Ευρώπη; «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»…

Θες Ευρώπη; «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»…

Στο Λεμεσιανό ντέρμπι του Σαββάτου (03/03) με αντίπαλο τον Απόλλωνα, είναι επικεντρωμένη η προσοχή όλων στην ΑΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να «σπάσουν» επιτέλους το «ρόδι» για φέτος κόντρα στις ομάδες του Α΄ γκρουπ, αλλά και για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Η διαφορά των πέντε πόντων από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν είναι απαγορευτική, γι΄ αυτό και ο στόχος του Γιουρόπα Λιγκ παραμένει εφικτός.

Αλλά, για να παραμείνει ρεαλιστικός και όχι… όνειρο απατηλό, θα πρέπει η ΑΕΛ να κάνει σε δέκα αγωνιστικές, ότι δεν έκανε στις προηγούμενες 26. Τα έχουμε πει αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Και εννοείται πως δεν αρκούν μια και δυο νίκες, αλλά χρειάζονται περισσότερες για να επιτευχθεί ο βασικός στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μάλιστα σημαντικά, αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Γουίλερ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Αϊρόσα λόγω τραυματισμού και όπως στο Λεμεσιανό ντέρμπι του Β΄ γύρου έτσι και σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεση του και τους δύο βασικούς ακραίους αμυντικούς του.

Το κενό στο αριστερό άκρο θα καλύψει ο Αβραάμ, ενώ αν δεν προλάβει ο Αϊρόσα, θα πάρει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα ο Χάρης Κυριάκου. Θεωρείται απίθανο να πάρει κάποια άλλη απόφαση ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, κάνει αρκετές σκέψεις για το πως θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποια κίνηση έκπληξη από τη μέση και μπροστά, γιατί στα μετόπισθεν το παζλ είναι γνωστό και σχεδόν συμπληρωμένο, αφού οι Βοζίνια, Λαφράνς, Μιτρέα και Αβραάμ… δεν «μετακινούνται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top