ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κούρδος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές – Πετάχτηκε από τα τείχη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κούρδος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές – Πετάχτηκε από τα τείχη

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3), όταν άγνωστος άντρας προσπάθησε να φτάσει στις ελεύθερες περιοχές, περνώντας πάνω από τα τείχη στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όταν ο άντρας αποπειράθηκε να φτάσει στις ελεύθερες περιοχές, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος αμέσως τον συνέλαβε και τον μετέφερε σε Αστυνομικό Σταθμό.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, όταν ο εν λόγω άντρας προσπάθησε να μπει στις ελεύθερες περιοχές κατεβαίνοντας με ένα σχοινί από τα τείχη.

Ο άντρας, φαίνεται να είναι κουρδικής καταγωγής.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.