ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο για τον βιασμό 24χρονης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο για τον βιασμό 24χρονης

Στην σύλληψη 21χρονου άντρας από την Πάφο ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον ισχυρισμό 24χρονης ότι την βίασε, προχώρησε το ΤΑΕ.

Θυμίζουμε πως , η 24χρονη, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, κατήγγειλε , ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Πάφο, γνώρισε άντρα ηλικίας 20 με 25 ετών.

Με βάση τον ισχυρισμό της, γύρω στις 04:45 αποχώρησαν από τη δισκοθήκη και μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από τη δισκοθήκη, όπου ο άντρας ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της..

Μαλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι η νεαρή από την Αγγλία φέρει εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ: Τα ευρήματα που εντόπισε στην 24χρονη ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εντόπισε η Αστυνομία, προχώρησε το Σάββατο (03/03) στην σύλληψη του 21χρονου, ο οποίος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE