«Τρελαμένος» στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

«Τρελαμένος» στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Έξαλλος με τη διαιτησία του κ. Ευαγγέλου αλλά και την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σκασμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια μόλις τελείωσε ο αγώνας στο φαληρικό γήπεδο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, η διαιτησία του κ. Ευαγγέλου είχε κάνει εκνευρίσει τους ανθρώπους του συλλόγου και τον κ. Μαρινάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης που περίμενε η ομάδα να αντιδράσει στο γήπεδο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ήταν «τρελαμένος» με την εικόνα των παικτών κόντρα στο «τριφύλλι».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE