LIFESTYLE

Δεκάδες οι χιλιάδες ευρώ που μάζεψε η Αριστοτέλους για το 'Ένα Όνειρο μια ευχή'

Δεκάδες οι χιλιάδες ευρώ που μάζεψε η Αριστοτέλους για το 'Ένα Όνειρο μια ευχή'

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα της εκπομπής της κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την οικονομική στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Τα ξύλινα αστεράκια της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στα οποία ήταν χαραγμένες οι λέξεις «Αγάπη» και «Όνειρο», επέφεραν έσοδα ύψους 41.625 ευρώ για την οικονομική στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις της φιλανθρωπικής αυτής πρωτοβουλίας διατέθηκαν σταδιακά στο Σύνδεσμο, ενώ η ολοκλήρωση της εκστρατείας και το τελικό ποσό ανακοινώθηκε την Τρίτη, 6 Μαρτίου, παρουσία του Πρόεδρου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργου Πενηνταέξ στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα». Η παράδοση της μεγάλης επιταγής που ανέγραφε το τελικό ποσό έγινε από τον παραγωγό της εκπομπής Αντρέα Αριστοτέλους.

Ανακοίνωση του ALPHA Κύπρου αναφέρει ότι η εκστρατεία, η οποία άρχισε στα μέσα Σεπτεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χάρη στο πάθος και την αφοσίωση της ομάδας της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» του ALPHA Κύπρου.

Όπως είχε υποσχεθεί η ίδια η Χριστιάνα, τα ξύλινα αστεράκια φτιαγμένα με πολλή αγάπη έπρεπε να φτάσουν σε κάθε σπίτι της Κύπρου, με σκοπό να βοηθηθούν παιδάκια που έχουν πραγματική ανάγκη. Το σημαντικό συνολικό ποσό ύψους 41.625 ευρώ βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με στόχο να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες όσων περισσότερων παιδιών γίνεται… γιατί πολύ απλά η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» πιστεύει στον άνθρωπο, αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA Κύπρου.

Αναφερόμενη σε αυτήν την πρωτοβουλία, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα από μια ενέργεια που ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη, αγκαλιάστηκε από τόσο κόσμο και μπορέσαμε σήμερα να παραδώσουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Και συνέχισε: «Η καρδιά μου είναι πλημμυρισμένη από ευγνωμοσύνη και υπόσχομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή και χαίρομαι πολύ που όλοι μαζί βάλαμε έστω και ένα μικρό λιθαράκι για να συνεχίζουν να έχουν στα προσωπάκια τους ζωγραφισμένο ένα γλυκό χαμόγελο».

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ ανέφερε: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον ALPHA Κύπρου για αυτήν την πρωτοβουλία που είχε στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Με αυτά τα χρήματα, θα πραγματοποιηθούν πολύ σοβαρές ευχές παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ψυχολογικής στήριξης, και θα ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειές τους."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top