ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Μάρτυρας κατηγορίας η μάνα – Για ανθρωποκτονία ο πατέρας

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Μάρτυρας κατηγορίας η μάνα – Για ανθρωποκτονία ο πατέρας

Αντιμέτωπος με την κατηγορία  της ανθρωποκτονίας θα έρθει ο Ρουμάνος πατέρας, ο οποίος φέρεται να κτύπησε το άτυχο βρέφος που έχασε την μάχη για τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου (μετά από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπως κατέδειξε η νεκροτομή).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως ήδη σχηματίστηκε ο φάκελος της υπόθεσης και θα οδηγηθεί την Πέμπτη (08/03) στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Όπως πληροφορούμαστε, η εισήγηση του ΤΑΕ Πάφου είναι πως η μητέρα του βρέφους θα γίνει μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεσή, ενώ ο πατέρας θα έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρίες περί κακομεταχείρισης και των άλλων δύο ανήλικων παιδιών του ζεύγους.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, πως υπάρχουν μαρτυρίες από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον των δυο γονέων που τους θέλουν να κακομεταχειρίζονταν και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής αναφέρθηκε και σε μαρτυρία που θέλει τους γονείς να ασκούσαν φυσική βία στα παιδιά και να τα άφηναν νηστικά για μέρες.

Μαρτυρία φιλικού προσώπου των γονέων, θέλει το ζεύγος των Ρουμάνων να κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να άφηνε τα παιδιά άπλυτα και σε άσχημη κατάσταση.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, η  μητέρα στις καταθέσεις ανέφερε, ακόμη, ότι ο σύντροφος της, εδώ και έξι χρόνια που διαμένουν στην επαρχία Πάφου, ήταν βίαιος, επιθετικός και νευρικός, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ταρακουνούσε το τρίμηνο βρέφος και το πετούσε με βία στην κούνια του. Ανέφερε, ακόμη, πως κάποιες φορές δεν ήθελε το βρέφος, γιατί αυτό τον ενοχλούσε όταν έπαιζε παιχνίδια στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η μητέρα στις καταθέσεις της είχε τόνισε πως φοβόταν να μιλήσει για να μην της πάρει τα παιδιά το Γραφείο Ευημερίας.

Θυμίζουμε πως τα δυο αλλά παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, αντίστοιχα, βρίσκονται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας Πάφου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top