ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Μίλησαν οι γείτονες για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Μίλησαν οι γείτονες για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες

Ξετυλίγεται τα κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης του θανάτου του άτυχου βρέφους, το οποίο έχασε την μάχη για τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα φρικτά βίωνε το 3μηνων βρέφος, αλλά και τα δυο παιδιά την οικογένειας, προκαλούν σοκ.

Τα στοματά των γειτόνων «άνοιξαν» μετά και την σύλληψη των δυο γονιών που έγινε την Δευτέρα (26/02) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σε κατάθεση του ο κουμπάρος και γείτονας του ζεύγους, ανέφερε τα όσα εφιαλτικά ζούσαν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά αλλά και το βρέφος.

Μάλιστα, ανάφερε πως την τρίτη ημέρα που το βρέφος είχε πέσει από ύψος και δεν είχε παλμούς, ο πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και φώναζε βοήθεια.

Μαζί του ήταν και τα δυο άλλα παιδιά, τα όποια εκλέγαν γοερά και σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει η Αστυνομία, ήταν και αυτά θύματα κακομεταχείρισης και κακοποίησης του πατέρας τους.

Άξιο αναφοράς πάντως ειναι πως τα παιδιά εκλαιγάν και οπώς μας αναφέρθηκε ητάν λες και πρώτη φορά βγαίνουν στον ήλιο.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αστυνομία, το Γραφείο Ευημερίας ήταν ενήμερο για την συμπεριφορά του πατερά προς την οικογένεια του.

Το ζεύγος τα τελευταία έξι χρόνια διέμενε μόνιμα στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως η μητέρα στην κατάθεση της φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αρκετά επιθετικός με τα παιδιά τους.

Όπως ανάφερε στην κατάθεση της, όταν το βρέφος έκλαιγε, ο ίδιος ενοχλείτο και σε μια περίπτωση το έσπρωχνε επανειλημμένα για να σταματήσει να κλαίει.

Ανάφερε, επίσης, πως ο σύζυγος έχει προβλήματα αλκοολισμού και την ημέρα που το βρέφος κτύπησε ήταν υπό την επιτήρησή του, καθώς η ίδια απουσίαζε.

Η νεκροτομή που ξετύλιξε την υπόθεση

Πάντως να σημειώσουμε, πως την όλη υπόθεση ξεσκάπασε η ιατροδικαστική έκθεση των δυο ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπεττά και Ανδρέα Μαρνερίδη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα τους, οι δυο ιατροδικαστές δεν είχαν πειστεί πως το βρέφος είχε πέσει μόνο από τον καναπέ και είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η κ. Παπέττα είχε ζητήσει όπως πριν αρχίσει την νεκροτομή, να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς πράγμα το οποίο έγινε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top