ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των γονιών

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των γονιών

Η Αστυνομία διερευνά τους ισχυρισμούς που έδωσαν οι γονείς του τρίμηνου βρέφους για το θάνατο του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, όταν η Αστυνομία Πάφου συμπληρώσει τις εξετάσεις σχετικά με το θάνατο του τρίμηνου βρέφους και ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο ο φάκελος θα παρουσιαστεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας για περαιτέρω οδηγίες .

Ο κ. Τσαπής δήλωσε πως τα δύο πρόσωπα που συνελήφθηκαν σχετικά με το θάνατο του βρέφους παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο 6 ημερών.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Οι δύο ύποπτοι ηλικίας 29 ετών συνέχισε, “ έχουν ανακριθεί, έχουν προβάλει κάποιους ισχυρισμούς τους οποίους διερευνά η Αστυνομία”.
Πρόσθεσε μάλιστα πως οι δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν την νενομισμένη νεκροψία αποφάνθηκαν ότι τα αίτια θανάτου του βρέφους είναι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως “ με βάση αυτή την μαρτυρία η Αστυνομία συμπληρώνει τις εξετάσεις της και όταν ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο αναμένει το φάκελο να παρουσιαστεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας για περαιτέρω οδηγίες”.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως οι δύο ύποπτοι έχουν δώσει ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνούνται από την Αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top