ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: ‘Έκαψε’ τον σύζυγο της η μητέρα – Έπινε και ενοχλείτο που έκλαιγε

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: ‘Έκαψε’ τον σύζυγο της η μητέρα  – Έπινε και ενοχλείτο που έκλαιγε

Σοκ προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του άτυχου βρέφους, το οποίο έφυγε από τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, η μητέρα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αρκετά επιθετικός με τα παιδιά τους.

Όπως ανάφερε στην κατάθεση της, όταν το βρέφος έκλαιγε, ο ίδιος ενοχλείτο και σε μια περίπτωση το έσπρωχνε επανειλημμένα για να σταματήσει να κλαίει.

Ανάφερε, επίσης, πως ο σύζυγος έχει προβλήματα αλκοολισμού και το βράδυ που το βρέφος κτύπησε ήταν υπό την επιτήρησή του, καθώς η ίδια απουσίαζε.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/02) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε διάταγμα εξαήμερης κράτησης σε βάρος των δυο 29χρονων γονιών του άτυχου βρέφους.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές, η φημολογία που αναπτύχθηκε στην παραλιακή πόλη και εξετάστηκε από την Αστυνομία, φέρει τον πατέρα του άτυχου βρέφους να το κτύπησε με δύναμη στο τραπέζι γιατί έκλαιγε.

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια έχει άλλα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 13 ετών, αντίστοιχα, τα οποία ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Το ζεύγος είχε δηλώσει ότι το τριών μηνών παιδί είχε πέσει από ύψος 70 εκατοστομέτρων, κι αυτό είχε οδηγήσει στις επιπλοκές με την υγεία του.

Ωστόσο, στο 17σελιδο πόρισμα της κ. Παπέττα καταγράφεται ως αιτία θανάτου του βρέφους η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Με απλά λόγια, αποκλείεται ένα βρέφος να υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πτώση ύψους μόλις 70 εκατοστομέτρων…

Το ιστορικό της υπόθεσης.

Το βρέφος είχε ανανήψει 45 λεπτά μετά που διαπιστώθηκε ότι δεν είχε παλμούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για αυτό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, όπου τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η μητέρα αρχικά κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ενώ το βρέφος βρισκόταν στην κατοικία του, έπεσε και χτύπησε στο μέτωπο από πτώση του από καναπέ, χωρίς όμως να ανησυχήσει κανένα από τα μέλη της οικογένειας, ώσπου ξεκίνησαν οι εμετοί.

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top