Τζιχαντιστές καλούν σε επιθέσεις με φορτηγά και μαχαίρια στην Ισπανία

Τζιχαντιστές καλούν σε επιθέσεις με φορτηγά και μαχαίρια στην Ισπανία

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών του ISIS βρίσκεται εκ νέου η Ισπανία, καθώς σε ανάρτησή της στα social media, η φανατική ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση καλεί τα μέλη της να επιτεθούν με οχήματα και μαχαίρια σε Ισπανούς πολίτες και τουρίστες.

Η Ισπανία που έχει πληρώσει βαρυ φόρο αίματος από τρομοκρατικές επιθέσεις ομάδων που συνεργάζονται με τους τζιχαντιστές, με αποκορύφωμα την πολύνεκρη επίθεση με φορτηγάκι στο φημισμένο πεζόδρομο της Βαρκελώνης, Las Ramblas, στοχοποιείται από το τζιχαντιστικο γκρουπ Muharir al-Ansar, καθώς είναι η χώρα που αποτελεί τη «γέφυρα» των φανατικών ισλαμιστών από χώρες όπως η Τυνησία, το Μαρόκο και η Αλγερία, στις οποίες υπάρχει ένα ικανό ποσοστό ριζοσπαστικοποιημένων μουσουλμάνων.

Το post που ανέβασαν στο διαδίκτυο έχει ως φόντο τη Sagrada Familia στη Βαρκελώνη και ενθαρρύνει όσους δεν διαθέτουν όπλα, να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο ή μαχαίρι, προκειμένου να επιτεθούν. 

«Αν δεν έχει όπλο, έχεις ένα φορτηγό ή ένα μαχαίρι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE