Βαρύ πένθος για Κύπριο καλλιτέχνη - Έχασε τη μητέρα του μόλις στα 60 της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ πένθος για Κύπριο καλλιτέχνη - Έχασε τη μητέρα του μόλις στα 60 της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Για πού το βάλες καρδιά μου.....;;;' έγραψε ο ταλαντούχος Κύπριος στα social media αποχαιρετώντας την μητέρα του. 

Με μια ανάρτησή του και μια φωτογραφία μαζί με την μητέρα του γνωστοποιήσε την είδηση του θανάτου της μητέρας του ο Χάρης Χριστοδούλου, που γνωρίσαμε και θαυμάσαμε μέσα από τις συμμετοχές του στο DanSing του καναλιού του Αρχαγγέλου. 

Έγραψε στα social media: "Για πού το βάλες καρδιά μου.....;;; ο Θεός να σε αναπαύσει και να σε κατατάξει στους καλύτερους Αγγέλους του. Θα σε αγαπώ για ΠΑΝΤΑ...... 07-03-18". Το πιο πάνω μήνυμα συνοδευόταν με φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την μητέρα του στο νοσοκομείο. 

Ο Χάρης Χριστοδούλου μοιράστηκε ακόμα μια φωτογραφία με την μητέρα του, η οποία έφυγε μόλις στα 60 της χρόνια. Το στιγμιότυπο είναι από μια παράσταση του Κύπριου καλλιτέχνη, όπου η μητέρα του σπεύδει να τον φιλήσει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE