Φορτσάρει για τα ντέρμπι ‘φωτιά’ και ψάχνει την χαμένη του… άμυνα

Φορτσάρει για τα ντέρμπι ‘φωτιά’ και ψάχνει την χαμένη του… άμυνα

Σαλαμίνα ΤΕΛΟΣ. Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε με σχετική εφκολία το εμπόδιο της Νεας Σαλαμίνας για το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλου Κόκα-Κόλα. Κοιτάζει την συνέχεια ο Δώνης και τρίβει τα χέρια του απο ικανοπόιση για τη θετική επιθετική παρουσία αλλά και προσπαθεί να βρεί λύσεις για το ανασταλτικό κομμάτι.

Να κάνουμε αρχή από τα θετικά του των τελευταίων αγώνων. Άρχησε να βρήσκει τα πατίματα του ο Ντελλατόρε και φάνηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ήδη 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αρκετά σημαντικό για τον Δώνη. Σε ένα χρονικό σημείο που ο Ποτέ δεν είναι και στα καλύτερα του ο ΑΠΟΕΛ, τον χρειάζεται. Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του Ντελλατόρε που δεν τα είχε άλλος επιθετικός στην ομάδα μετα την φυγή του Αίλτον. Από εκεί και πέρα ο Στάθης Αλωνεύτης εκτός τα μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού χθες στο ‘Αμμόχωστος’, έκανε και παπάδες μοιράζοντας δύο ασσίστ και κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Κύπριος εξτρέμ έδειξε για ακόμι μια φορά ότι ανα πάσα στιγμή είναι πανέτοιμος για να μπει μέσα και να κάνει την διαφορά.

Από την άλλη μεριά δεν αρκούν μόνο τα γκολ που θα πετύχεις. Όπως στάθηκε και ο Γιώργος Δώνης στην συνεντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Σαλαμίνα, η ομάδα αντιμετοπίζει ανασταλτικά προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι 4 τελικές επιθέσεις από την Σαλαμίνα στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν αρκετές αδυναμίες και είναι εδώ που πρέπει να σταθεί στις επόμενες προπονήσεις εν όψη των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE