ΛΑΡΝΑΚΑ: Πλήρωσε ακριβά τα τσιγάρα που έφερε - Έκανε προσφορά μόνος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πλήρωσε ακριβά τα τσιγάρα που έφερε - Έκανε προσφορά μόνος του

Στη σύλληψη Ρουμάνου υπηκόου, που έφθασε στην Κύπρο με πτήση από το Αμμάν, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (8/3) η Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων τσιγάρων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά από την καταβολή ποσού 1.500 ευρώ.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, το βράδυ της 8ης Μαρτίου 2018, κατά το συνήθη έλεγχο των επιβατών της πτήσης RJ133, προερχόμενης από το Αμμάν της Ιορδανίας, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν στις αποσκευές Ρουμάνου υπηκόου, 29 συσκευασίες των 200 τεμαχίων τσιγάρων με διάφορες μάρκες (17 KINGSTON, 7 SUPER REST και 5 ANDERSON), η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα € 1,027.
 
Ο εν λόγω επιβάτης συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων τσιγάρων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, ενώ η ποσότητα των τσιγάρων που ανευρέθηκαν κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
 
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διεπράχθησαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €1.500.
 
Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, το εν λόγω  πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE