Συνάντηση… παραλιακά με θέμα την Ομόνοια

Συνάντηση… παραλιακά με θέμα την Ομόνοια

Συνάντηση… κορυφής με θέμα την Ομόνοια

Ο Αιχμηρός έμαθε ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής θεάθηκε σήμερα Παρασκευή σε μαγαζί στο Μακένζι στη Λάρνακα, να τα λέει με τον Νίκο Κατσουρίδη σε κοινό τραπέζι.

Μαζί τους βρίσκονταν και άλλα άτομα και όπως ήταν φυσικό κύριο θέμα ήταν η προεδρία της Ομόνοιας.

Τα δεδομένα όσον αφορά την επόμενη μέρα την Ομόνοια αλλάζουν μέρα με τη μέρα και μια τέτοια συνάντηση σε αυτό το χρονικό σημείο ίσως τροχοδρομήσει εξελίξεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.