Θλίψη: Νέο σοκ στο ποδόσφαιρο – 18χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε στον ύπνο του (photo)

Θλίψη: Νέο σοκ στο ποδόσφαιρο – 18χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε στον ύπνο του (photo)

Μόλις πέντε μέρες από τον απρόσμενο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, από ανακοπή καρδιάς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τουρ, Τόμας Ροντρίγκες απεβίωσε στον ύπνο του.

Το ποδόσφαιρο μέσα μόλις πέντε ημέρες από το θάνατο του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, θρηνεί την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Τουρ, Τόμας Ροντρίγκες.

Ο 18χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε αγωνισθεί σε αρκετές αναμετρήσεις με την δεύτερη ομάδα της Τουρ. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας με την Βαλενσιέν για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε, ενώ θα τηρηθεί στην μνήμη του, ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Θλίψη: 18χρονος ποδοσφαιριστής της Τουρ έφυγε στον ύπνο του
 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE